fri frakt over 1000 kr (*gjelder ikke møbler/tunge varer)

Klassisk tyrkisk te. Altınbas 500 g

  • 189,-

Klassisk tyrkisk te500 gramSvart tyrkisk te i løsvekt (ikke te poser) av høy kvalitet. Den er laget av de øverste bladene på tetrær i den nordøstlige Svartehavs

Produktet er ikke på lager. 

Send mail på Kundeservice@smaska.no for spørsmål om forhåndsbestilling.

Del

Klassisk tyrkisk te

500 gram

Svart tyrkisk te i løsvekt (ikke te poser) av høy kvalitet. Den er laget av de øverste bladene på tetrær i den nordøstlige Svartehavsregionen i Tyrkia. En overlegen hverdagsteopplevelse med rik og jevn smak. Absolutt en av Tyrkias favorittmerke. Premium kvalitet. 


Ingrediensliste:


ERNÆRINGSFAKTA

(Serveringspose 1 pose = 0,6 gram.

Servering pr boks = 10 poser)

Mengde per porsjon:

Kalorier 0 gram

Totalt fett 0 gram

Natrium 0 gram

Total karbohydrater 0. 20 gram

Sukker 0. 13 gram

Protein 0 gram

Salt 0 gram

Slik lager du te i løsvekt:

Du trenger:

  1. En kopp eller kanne
  2. Et filter
  3. En te-skje
  4. Te i løsvekt
  5. En vannkoker
  6. Rent, kaldt vann. 

En perfekt te lages på denne måten:

  1. Kok opp nok vann. 
  2. Mens vannet koker finner du frem te, en te-skje og et filter.
  3. Bruk te-skjeen til å fylle filteret halvfullt med te. Ikke mer, fordi teen utvider seg til omtrent det dobbelte når den blir fuktig. Dette gjør du så tett opptil vannets kokepunkt som mulig, for å unngå at den verdifulle aromaen fordufter. Sørg for lukke pakken med te etterpå, for å bevare verdifull aroma.
  4. hell kokende vann over filteret. 
  5. La teen trekke i minst 3 minutter, gjerne mer, men ikke mer enn 5 da kalken i vannet binder antioksidantene og etterlater en bitter smak. Rør gjerne filteret forsiktig rundt, men ikke for mye da det etterlater seg løste. La filteret renne av og ta det bort. 
  6. Tilsett sukker etter ønske. 




Trustpilot